Thursday, December 16, 2010

Pernah tak....

Aku selalu berdepan dgn situasi mcm ni,,,
And aku nk shre la kt sni situasi pe yg aku mksudkan tu..
Situasi pernah tak....hmmm....


Pernah tak...satu hari tu, 
Korg rse mcm pnh wat pe bnde yg korg wat skrg ni...
Rse mcm familiar..tp hkikatnye korg mmg xpnh wat...
Tp rse mcm pernah wat..mcm teringat je pnh wat...
Dan aku slalu sgt mcm tu...kdg2 pe bnde org tu ckp...
Pe bnde yg aku wat smua mcm pnh wat tp hkkt mmg aku xpna hdpi smua tu..


Pernah tak....satu hari tu,
Korg berangan-angan nk bf mcm ni la..mcm tu la...
Dan satu hr tu, korg diminati oleh seseorg...
Yang mmpunyai smua kriteria yg korg berangan dlu tu...
Time tu korg msti rse mcm pelik kan...
Sbb situasi mcm ni jrg sgt blaku...
Klo belaku pn seseorg tu mybe xspnuhnya de criteria yg korg suke..
Tp kli ni....seseorg tu mmg exactly mcm ne yg korg berangan dlu tu...
Hehehe,,,takut x? rse mcm diperhatikan je kn...:P


Pernah tak....satu hari tu,
Korg dh bgn tdo....
Pastu g la blik air....mndi ke...
Wudhuk ke....pastu solat....
Tp hkktnye..korg still lg ats ktil...
STill lg tgh tdo.....hahahaha


Hmm....tiga3 bende kt atas ni salu jdik kt aku...
Except yg no 2 tu la..bkn salu tp skalik je pnh jdik...hehe
Itupn aku dh rse keliru...
Yela....bile aku knal dgn org tu...
Trus aku igt zmn sklh rndh....berangan2 nk bf...
And sgt pelik bile kte jmpe org yg de prngai sbijik mcm yg kte impikan..


Pastu aku salu jgk kdg2 tgh bual2....
Aku rse aku mcm pnh discuss bnde tu b4 diz...
Tp mmg bende aku discuss tu bru je tjdi n xmgkin tjdi sblm ni...
Kdg2...aku nk je tnye kt org yg aku discuss tu...kte pnh ckp mcm ni ke sblm ni..
Tp aku tkut org tu pk aku gile je sbb mmg xmgkn pnh tjdi sblm ni...hmmm


Lastyly aku salu sgt...
bile mak aku kjut bgn tdo...
Aku bdget dh slmt ke blik air...smpla ciap solat...
Tibe2 tdgr jeritan mak aku skali lg..
Anis bangun!!!! HUh!! mnggelabah x igt kan...
Hahaha...kdg2 ble pk blik gram sgt...
Sbb aku mmg sdar yg aku dh bgn smua..
Tp rupenye still ats katil lg...
Haish..pe la nasib kne mrh pgi2!! haha


Pape pn...aku rse smua ni de kne mngena dgn psikologi....
And aku rse org len pn pnh alami pe yg aku rse kan ni...kan3

4 comments:

Neysa Viviana said...

nisa pun penah kene terumata time gayut sambil tertido, ingat tgh ckap, rupanya tgh tido. huhu. cian zainul..

yuhanis said...

hahaha...betul! tu pn 1 hal...
knon2 tgh ckpla kn...pdhal dh msuk mpi...sdr2 hp bwh bntl...:)

Nurul Hidayah said...

hehe..pnh2...yg salu jadi rase mcm pnh wat bende 2..png cakap pasal 2..situasi, org, sume same...hee

yuhanis said...

hee...btulkan dayah...
bile kne mcm tu kan mcm plik gile rsenye kan....klaka pn ade...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...