Friday, April 8, 2011

Mock Teaching & Interview TPM

UiTM Dihatiku...:)



Salam kwn2.....
Hari ni entry anis psl mock teaching & interview utk prgrm TPM
Hehe...tp anis sure rmai yg dah taw psl prgrm ni...
Prgrm biasiswa utk sape2 yg nk smbg master/phd..
Pastu leh keje dgn uitm as a lecturer....best kn?
Hehe....pastu rmai jgklah kwn2 anis yg tnye psl mock teaching ni...
To be honest anis pna la wat mock teaching tp bkn utk prgrm nila...
Yang anis taw kite kne ngajar and assume intrviewer as our students,,,
Tp utk prgrm TPm ni anis xsure plak mcm ne gayanye,,,,
And anis pn nga survey2 utk cari tips mock teaching & interview...
So klo kwn2 de experience atau tips leh la share sme2 kt sni..
Maklumlah....sharing is caring...kan3...:)


Emh tarikh nk apply dh ttupla kwn2...gud luck utk yg dpt ye..:)




7 comments:

Fauzan 'Jahn' Abas said...

salam... ni mesti untuk program IB?

jahn pun akan sertai anis... blehlah jumpa di sana kalau sudi..hehe, ada ke cakap camtu, kan....haha

anyway, gudluck kepada anis ek...

yuhanis said...

laaa....yeke......sbr je la....hehe ha...then de tips x...share la cket..:P

Novelgurl said...

Good luck ;D

yuhanis said...

hehe...tengkiu novelgurl!!

Fauzan 'Jahn' Abas said...

tak sempat nak bagi tips...

apa-apa pun benda dah lepas...

jahn tak rasa jahn dapat...

hehe..mesti interviewers tu menyirapkan cari jahn tak sampai2...jahn interview dlaam pukul 4.45 haritu...

yuhanis said...

jahn: oh yeke.....knp lmbt? keje eh....aik...knp rse mcm tu plak? xdpt?? u wat topic pe? agk2 ble ek dpt taw result...heee

Fauzan 'Jahn' Abas said...

baru sempat jengah ke sini...

apa-apa pun dah lepas dah benda tu...

takdelah, hari tu jahn ada exam MUET... dekat Batang Kali Selangor...tu yang lambat...tak gi keje pun aritu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...