Wednesday, April 6, 2011

Awas! Si Penyimbah Asid!

Ish3...apa nk jadi la dgn org zman skrg ni....
Dah xde keje lain ke....
Asyik nk menyimbah org dgn asid!
Emh tgahari td anis de dpt email dr my mom...
Email ni dtg dr kwn2 ofis dia jgk....
Jom kite sme2 bce email tu...

"Salam Kenkawan..
Pagi tadi Razak called bagi tau dan suruh ingatkan semua kenkawan kalu kluar lunch hati2 sebab org yg simbah asid tu dah melarat ke area sentul dan dang wangi semalam jer kat sentul dah ader 3 kes...dan yg terbaru dia simbah kat istana budaya jln tun razak...Dang wangi pun dah ada kes jadi x mustahil kat sini pun dia akan buat dia, mamat nih naik motosikal sorang2 kulit hitam jadi tolong war2kan pada yg lain target dia memang perempuan."
  
  
       Ni lagi satu email...


"Assalamualaikum wbt, 

Apa khabar adik-adik sekelian pagi ni? Semoga sihat semuanya. 
Kengkawan semua kak nor ada satu berita sedih tau pasal bos kak nor. 
Ptg semlm masa bos kak nor balik dr pejabat beliau dah disimbah asid oleh seseorg,. 
Beliau tak mengenali penyerangnya. Tp bukan bermotifkan dendam sbb menurut polis semlm je .
Termasuk exec kak nor ni seramai 4 org dah kena sekitar tasik titiwangsa. 
Penyerangnya menurut beliau seorg berbangsa India. Dan menunggang motosikal. 
So berhati-hatilah kengkawan semua. Naik je keta tu terus kunci pintu. 
Naik kereta jgn buka tingkap. Bos kak nor ni dia sedang memandu dgn tingkap terbuka. 
Semoga ALLAH melindungi kita semua. Beliau sedang dirawat di HKL."


Haish!! Jadi kwn2 yg de kt luar sne....
Especially perempuan di sekitar Lembah Klang...
Berhati2 ye....jgn jln sorg2...
Klo bwk kete cpt2 knci n jgn bkk tgkp...
Semoga kita terhindar dr sgla kejahatan....huhu

14 comments:

kAmi dAn mEreKa!! said...

lah yeke, tak tahu pulak kes ni dah melarat2,
macam2 la sekarang ni,
aish, =)

Misz Jenny said...

haishhh..bleh plak main simbah2 macam tuh..

perempuan jgk jadik mangsa..

ish3

yuhanis said...

tu la....ble dpt email ni trus je nk shre dgn smua org....and same2 la kite doakan spy org giler tu cpt2 kne tgkp...hkuman stimpal harus dikenakan!

Halen said...

salam gegar,

kenapa org tu nk simbah asid? apa motif dia nk rompak ke huhu

yuhanis said...

motif tu still xtaw lg knp tp so far org tu xde amik pe2 brg bhrga...juz nk simbah asid kt org especially wanita..huhu kjam x?

kay_are said...

dah x keje sangat ke ape manusie2 tu.. pelik2 je orang zaman sekarang ni ye..

yuhanis said...

skrg ni mkin rmai prg yg plik2....huhu mrhkan org len tp org len yg jdi mgsa...mmg sah gile...huhu

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam... sy dtg wat kunjungan bls... ehhh org tu ada skt mental keee... suka2 je nk simbah asid kt org !!

yuhanis said...

emh ntahla....tp yg pastinye seseorg yg busuk hati dgn hamba allah....

Rahmad said...

asid 2 terlalu bahaya..
klu nak simbah org pown gna lah air longkang ker..ni gna asid..

BooBoo said...

erk...dang wangi....area sy lalu lau nk g kmpus...

yuhanis said...

tu la...kne hati2 sbb dia nk simbah asid tu..bkn sembarangan cecair...huhu hati2 semua...

Mamachia said...

menakutkan pla...ramai sdh sakit jiwa...kena hati2 lah iya...

yuhanis said...

mmg....skrg ni dh dunia dh xselamat...kne salu bhati2...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...