Wednesday, December 8, 2010

Ist class degree + ANC!!

I <3 the 3 star~!!


Alhamdulillah.....
Syukur sgt2 dgn kejayaan yg aku kecapi....
Rasa mcm kejap sgt msa berlalu...
Ingat lg msa ayh aku htr aku balik kampus kt uitm alor gajah...
Dia tnye, anis hbs diploma ni bile? pastu smbg dgree hbis bile plak...
time tu ble kira hbs dlm 2010 terasa sgtla lama...
tapi alhamdulillah...semua sudah selesai...
dan aku berjaya balas balik kejayaan yg aku xdpt time diploma dlu..
aku frust sbb xdpt ANC disebabkan masa time aku part dlu pointer aku 3.47 je..:(
Ape2 pn aku rsa puas sgt dpt hadiahkan mak dgn ayh aku kejayaan...
Tersenyum girang mereka berdua masa aku konvo hr tu...
ADik aku pun xkurang jgk....xputus2 tgkp gbr aku yg sedang kegembiraan..hee
And thanks a lot to all my frens yg byk bg support + tnjuk ajr spnjg aku stdy...
MMg byk pglmn time study and tbe2 aku terasa rndu sgt nk lalui smua tu...
Sekarang, 1 lagi misi aku...utk dptkan Masters plak..insyaAllah pd 2012 nti...phew....doakanlah ye kwn2....:)

My family, my everything...

All the ANC receiver with pro chancellor+dean of faculty

Upon receiving the so-called certificates! haha
Outside the hall...
Wif my besties, hana, cery, fida, and dayah
shining smile...:)
Classmates....
Hoooraayyy!!!
Yeehaaa
Wif my dad.....
MY mom....
Family tree....hihi
My love...haha
My study's mate!! Love u!
Alhamdulillah...:)


2 comments:

Nurul Amira; said...

Tahniah kak anis! ;)

yuhanis said...

thanks miraa....:)
gud luck utk sem bru nti ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...