Monday, October 25, 2010

nervousnya....huhu

Sedar xsedar hari ni dah masuk 25 October...
Haish,,,cepatnye mase berlalu kn...
And xlame lg aku pn melangkah ke alam baru..
Ke dunia baru yg aku sndiri takut memikirkannya...
Bukan ape...takut klo keputusan yg aku wat ni salah...
Pape pn setiap org akn buat keputusan msg2..
Dan aku telah buat keputusan aku sndiri..
Untuk sambung lg pengajian ku ke peringkat Masters..
Hmm..ntahla...skrg ni pe yg ku rse..
Sgt nervous...utk mnjlangnye 1/11/10 nti...
Rse mcm xmo smbg la plak...
Ya Allah....Kau berikan aku kekuatan...
Untuk aku menempuh dunia baru ku ini...
Aku harapkan semunya berjalan dgn lncar...
Aku harapkan aku berjaya mengenggam segulung sarjana...
Ya...itulah impian aku selama ini...
Sbb dengan adanya sarjana...
Maka aku ada kelebihan untuk apply position as lecturer...
amiin....

4 comments:

Nurul Amira; said...

Cayok cayok kak Anis! :)

yuhanis said...

hee...tengkiu so much mira....:)

Nurul Hidayah said...

Tahniah anis..aku sgt2 tumpang hapy ko sambung blaja..aku yakin ni keputusan yg pling baik..klu aku kat tmpt ko, aku pn akn wat keptusan yg sme..gud luck tau..aku doakan sgale yg baik, insyaallah..aku xdpt sambung dlu mcm ko..huhu

yuhanis said...

thanx dayah...aku pn harap pe g aku wat ni smua betul..hee xpe...rzki msg2 x sme kn...ape2 pn kte kne bsyukur dgn stiap kurniaan dari -NYa...amiin...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...