Monday, November 1, 2010

Selesai Sudah Pendaftaran..

Alhamdulilah....
Pagi td...aku dgn ditemani family g mendaftar kt GSM, UPM..
Segalanya berjalan dgn lancar...
And aku salute dgn staf UPM yg sgt mesra layan kami semua...
Ciap wat khemah khas utk mkn2 lg..haha
And aku pn de dgr briefing dr deputy dean GSM...
So far sistem UPM same je mcm UiTM...
So bg aku xde masalah sgt....
Tapi pe yg wat aku risau psal pointer CGPA...
Klo ikutkan MBA students must be at 3.00 and above for CGPA..
Tapi klo de 1 sem yg below than 3.00...so stdnt tu diberikan amaran...
Next trimester stdnt tu kne jgk usahakan pointer dia agr jd or lbih dr 3.00...
And aku harap n berdoa sgt aku x tergolong dlm kumpulan tu...
Aku kne blja sgoh2 sbb kli ni aku mmg xle nk main2...
Aku kne fokus utk jdi yg terbaik...
Ape2 pn aku kne kuatkan usaha...
Dan selebihnya tawakal kpd Allah s.w.t.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...